Nagelregulatie

0m verschillende reden kunt u last krijgen van een ingroeiende of tunnelnagel. Voor blijvende verbetering kan het gebruik van een nagelbeugel een oplossing bieden. Een verkeerd verzorgde nagel of verkeerde schoenen kan de reden van de klachten zijn. Nagelregulatie kan hiervoor uitkomst bieden.


We plaatsen een nagelbeugel tevens wordt ook de nagelwal drukvrij gelegd met copoline. Dit wordt gedaan om de nagelwal rust te geven.En tot slot bespreken we wat we aan de oorzaak van het probleem kunnen doen en plannen we een nacontrole.

De beugel wordt  vastgezet op de nagelplaat en groeit mee met de nagel. Na +/- 6 weken wordt tijdens de laatste controle de beugel eventueel verwijderd of opnieuw geplaatst of met extra spanning teruggeplaatst.


Een nagelbeugel is een hulpmiddel dat op de nagel wordt bevestigd om een tunnelnagel of een ingroeiende nagel rechter te maken of de verhoogde druk van de nagel te verminderen. Hierdoor wordt de nagel langzaam vlakker en verdwijnen uw pijnklachten vrijwel direct.