Nagelreparatie

Een nagelreparatie met gel kan worden toegepast als uw nagel er slecht aan toe is bijv: een schimmelnagel, ingescheurde nagel, traumanagel, of ingroeiende nagel kunnen met deze geltechniek behandeld worden.


Voor een nagelreparatie gebruiken we de prothesetechniek. De natuurlijke nagel zal gedeeltelijk of volledig door een kunstnagel worden vervangen, de nagelomgeving wordt goed gereinigd, daarna wordt de gel aangebracht. De gel heeft een lichte trekkracht en zal de eigen nagel begeleiden naar een betere groei.

De gelnagel kan +/- 6 weken blijven zitten, afhankelijk van het dragen van de juiste schoenen en het opvolgen van de verzorgingsadviezen.De kunstnagel zorgt ervoor dat de oorspronkelijk gevormde nagelwallen behouden blijven en voorkomt dat het nagelbed onjuist gaat groeien.


Een nagelreparatie geeft fantastische resultaten bij het corrigeren van de teennagels. Uw teennagel kan weer gedeeltelijk of zelfs helemaal gerepareerd of gecorrigeerd worden zodat u weer een mooie en goed verzorgde teennagel heeft.

De gelnagel kan u gewoon lakken net als de natuurlijke nagels.